Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu81314^"
  1. Preparation of DNA-nanostructured-chitosan modified electrochemical sensor and its application for evaluation of dna damage by malondialdehyde and oxidized edible oils.
    Beníková Katarína  Ferancová Adriana Sirotová Ľudmila Labuda Ján ; C1180
    Proceedings of the 5th International Students Conference, ''Modern Analytical Chemistry'', 21-22 September, Prague, 2009 . s.6 - 10
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Nanostructured DNA-chitosan modified electrodes for sensing of DNA damage by malondialdehyde and oxidized edible oils
    Beníková Katarína  Ferancová Adriana Sirotová Ľudmila Labuda Ján ; C1180
    IX. Pracovní setkáni fyzikálních chemiku a elektrochemiku, sborník príspevku, Brno , 29. a 30. června 2009 . s.32-33
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Sensing of DNA damage by malondialdehyd and oxidized edible oils by using nanostructured DNA-chitosan modified electrodes
    Beníková Katarína  Ferancová Adriana Sirotová Ľudmila Labuda Ján ; C1180
    13. Osterreichische Chemietage, August 24-27, 2009 : . s.PO-97
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Tests of lipid peroxidation products using the DNA based electrochemical biosensor
    Ferancová Adriana  Beníková Katarína Galandová Júlia ; C1180 Sirotová Ľudmila Labuda Ján ; C1180
    Acta Chimica Slovaca : . s.58-72
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.