Výsledky vyhľadávania
- Chlieb na báze farebných pšeníc so zvýšeným obsahom zdraviu prospešných látok : Úžitkový vzor č. 6630
Šturdík Ernest ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Saxa Vojtech Duchoňová Lenka
Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2014 . - 3 s
patentový spis
AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
D1 - Dokument práv duševného vlastníctva - Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Characterization and selection of cereals for preparation and utilization of fermented fibre-betaglucan product
Duchoňová Lenka Polakovičová Petra ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences : . s.2187-2206
antioxidant activity buckwheat cytotoxic effect polyphenol content
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Nutritionally enhanced bread with reduced acrylamide level
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Basil Eva ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka
Eurofoodchem XVII, May 07-10, Istanbul, 2013 : . s.124
functional food bread glucan acrylamide glycaemic response
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Pšenično-ovsený chlieb so zvýšenou nutričnou kvalitou a zníženým obsahom akrylamidu
Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Saxa Vojtech Šturdík Ernest ; C3360
Potravinárstvo . Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.191-194
oats bread glycaemic index acrylamide
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Implementation of acrylamide mitigation tools in nutritionally enhanced cereal products
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Basil Eva ; C3360
Aspects of Applied Biology : . Vol. 116 (2013), s.35-39
ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Výskum, vývoj a príprava cereálnych zdraviu prospešných potravín pre prevenciu civilizačných ochorení
Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Duchoňová Lenka Brindza J.
Transfer . Roč. 5, č. 1 (2013), s.9-11
kvalita potravín prevencia civilizačných ochorení trvanlivosť
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Pšenično-ovsený chlieb s prídavkom fermentovaného vlákninovo-glukánového prípravku a jeho vplyv na hladinu glukózy v krvi
Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Šturdík Ernest ; C3360
Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.91
ovos vláknina beta-glukán hladina glukózy
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Inovácia chlebových výrobkov pre účely prevencie obezity
Duchoňová Lenka Šturdík Ernest ; C3360
V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.38-42
chlieb vláknina beta-glukány fermentovaný ovsený prípravok
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Development Of New Types Of Bread Fortified With Partially Fermented Oat Wholegrain Flour With High Betaglucan Content
Duchoňová Lenka Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Kukurová Kristína Ciesarová Zuzana Šturdík Ernest ; C3360
Translational Nutrition: Integrating Research, Practice and Policy, Conference and Abstract Booklet : . s.197
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka