Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 33  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu88478^"
  1. Chlieb na báze farebných pšeníc so zvýšeným obsahom zdraviu prospešných látok : Úžitkový vzor č. 6630
    Šturdík Ernest ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Saxa Vojtech Duchoňová Lenka
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2014 . - 3 s
    patentový spis
    AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
    D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    kniha

    kniha

  2. Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Characterization and selection of cereals for preparation and utilization of fermented fibre-betaglucan product
    Duchoňová Lenka  Polakovičová Petra ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences : . s.2187-2206
    antioxidant activity buckwheat cytotoxic effect polyphenol content
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Nutritionally enhanced bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Basil Eva ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka
    Eurofoodchem XVII, May 07-10, Istanbul, 2013 : . s.124
    functional food bread glucan acrylamide glycaemic response
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Pšenično-ovsený chlieb so zvýšenou nutričnou kvalitou a zníženým obsahom akrylamidu
    Mikušová Lucia ; C3360  Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Saxa Vojtech Šturdík Ernest ; C3360
    Potravinárstvo . Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.191-194
    oats bread glycaemic index acrylamide
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Implementation of acrylamide mitigation tools in nutritionally enhanced cereal products
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Basil Eva ; C3360
    Aspects of Applied Biology : . Vol. 116 (2013), s.35-39
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Výskum, vývoj a príprava cereálnych zdraviu prospešných potravín pre prevenciu civilizačných ochorení
    Mikušová Lucia ; C3360  Šturdík Ernest ; C3360 Duchoňová Lenka Brindza J.
    Transfer . Roč. 5, č. 1 (2013), s.9-11
    kvalita potravín prevencia civilizačných ochorení trvanlivosť
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Pšenično-ovsený chlieb s prídavkom fermentovaného vlákninovo-glukánového prípravku a jeho vplyv na hladinu glukózy v krvi
    Polakovičová Petra ; C3360  Duchoňová Lenka Šturdík Ernest ; C3360
    Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.91
    ovos vláknina beta-glukán hladina glukózy
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Inovácia chlebových výrobkov pre účely prevencie obezity
    Duchoňová Lenka  Šturdík Ernest ; C3360
    V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.38-42
    chlieb vláknina beta-glukány fermentovaný ovsený prípravok
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Development Of New Types Of Bread Fortified With Partially Fermented Oat Wholegrain Flour With High Betaglucan Content
    Duchoňová Lenka  Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Kukurová Kristína Ciesarová Zuzana Šturdík Ernest ; C3360
    Translational Nutrition: Integrating Research, Practice and Policy, Conference and Abstract Booklet : . s.197
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.