Výsledky vyhľadávania
- Hodnotenie reologických charakteristík kompozitných múčnych zmesí s prídavkom lupiny / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
Holkovičová Tatiana ; 040200 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
Interaktívna konferencia mladých vedcov 2023 . S. [1-1]
https://www.preveda.sk/abstrakt/hodnotenie-reologickych-charakteristik-kompozitnych-mucnych-zmesi-s-pridavkom-lupiny
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Monitoring obsahu cholesterolu v cereálnych výrobkoch / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Peter Šimko
Kolarič Lukáš ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Šimko Peter ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 85-91
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Využitie tekutých sladidiel ako náhrady sacharózy v sušienkach / aut. Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Katarína Haukszová, Tatiana Holkovičová
Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Haukszová Katarína Holkovičová Tatiana ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 279-286
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na termomechanické vlastnosti pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Daniela Oslacká
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Oslacká Daniela
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 230-235
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Vplyv fermentácie pšeničných otrúb na kvalitatívne vlastnosti muffinov / aut. Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 259-263
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Možnosti využitie alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
Holkovičová Tatiana ; 040200 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 236-241
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The use of β-cyclodextrin for decreasing the cholesterol content in cereal products / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Peter Šimko
Kolarič Lukáš ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Šimko Peter ; 040250
EuroFoodChem, 22. kongres . S. 226-226
článok zo zborníka
BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Modifikácia pomarančovej vlákniny a jej využitie v cereálnej technológii
Nagyová Veronika ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
2023
FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169635
diplomová práca - Sladidlá v nealkoholických nápojoch
Suchánková Miroslava ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
2023
FCHPT ; 21.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162408
bakalárska práca - Utilization of Opuntia as an alternative ingredient in value added bread and pasta products / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
Acta Chimica Slovaca . Vol. 16, iss. 1 (2023), s. 47-61
https://sciendo.com/article/10.2478/acs-2023-0005
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu