Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 75  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu99715^"
  1. Hodnotenie reologických charakteristík kompozitných múčnych zmesí s prídavkom lupiny / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2023 . S. [1-1]
    https://www.preveda.sk/abstrakt/hodnotenie-reologickych-charakteristik-kompozitnych-mucnych-zmesi-s-pridavkom-lupiny
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Monitoring obsahu cholesterolu v cereálnych výrobkoch / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Šimko Peter ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 85-91
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Využitie tekutých sladidiel ako náhrady sacharózy v sušienkach / aut. Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Katarína Haukszová, Tatiana Holkovičová
    Minarovičová Lucia ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Haukszová Katarína Holkovičová Tatiana ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 279-286
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na termomechanické vlastnosti pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Daniela Oslacká
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Oslacká Daniela
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 230-235
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Vplyv fermentácie pšeničných otrúb na kvalitatívne vlastnosti muffinov / aut. Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
    Lauková Michaela ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 259-263
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Možnosti využitie alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 236-241
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. The use of β-cyclodextrin for decreasing the cholesterol content in cereal products / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Šimko Peter ; 040250
    EuroFoodChem, 22. kongres . S. 226-226
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Modifikácia pomarančovej vlákniny a jej využitie v cereálnej technológii
    Nagyová Veronika ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169635
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  9. Sladidlá v nealkoholických nápojoch
    Suchánková Miroslava ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 21.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162408
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Utilization of Opuntia as an alternative ingredient in value added bread and pasta products / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 16, iss. 1 (2023), s. 47-61
    https://sciendo.com/article/10.2478/acs-2023-0005
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.