Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus21124^"
  1. Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
    Mikušová Lucia ; C3360  Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
    bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Simulácia inzulín-glukózového systému
    Rebro Matúš ; E  Tárník Marián (škol.) ; E011
    Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2013 . - 55 s CD-ROOM
    Industrial Informatics insulin feedforward control glucose glukóza
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=78253
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FEI0001
    kniha

    kniha

  3. The impact of wheat bran, barley beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
    Mikušová Lucia ; C3360  Ukropcová Dana Krivošíková Zora Holubková Andrea ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360 Valachovičová Martina Mikuš Ľubomír
    Applied Natural Sciences 2011, Book of Abstracts, Papiernička - Častá, October 5 - 7 . s.88
    bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Health promotin effects of a cereal beta-glucan extract
    Mikušová Lucia ; C3360  Penesová Adela Vlček Miroslav Valachovičová Martina Šturdík Ernest ; C3360
    The 2nd euro-Med Conference "Plant Natural Products: From Biodiversity to Bioindustry", 11-13 December 2011, Alexandria, Egypt . s.129
    beta-glucans lifestyle disease prevention cholesterol lowering effect glucose insulin
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. The impact of wheat bran, cereal beta-D-glucan and lactobacilli starter culture addition on glucose and insulin response
    Mikušová Lucia ; C3360  Ukropcová Dana Krivošíková Zora Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Petruláková Zuzana Šturdík Ernest ; C3360 Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Applied Natural Sciences 2011 : . s.272-276
    bread barley beta-glucan lactobacilli glucose insulin
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Estimation of influence of gastric emptying on shape of glucose concentration-time profile measured in oral glucose tolerance test
    Dedík Ladislav ; J110  Ďurišová Mária Penesová Adela Miklovičová Daniela Tvrdoňová Martina ; J110
    Diabetes Research and Clinical Practice . Vol. 77, No. 3 (2007), s.377-384
    OGTT glucose insulin
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.