Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus30675^"
  1. Legumes as Potential Plants for Probiotic Strain Lactobacillus rhamnosus GG / aut. Monika Petruláková, Ľubomír Valík
    Petruláková Monika ; 043360  Valík Ľubomír ; 043360
    Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis : . Vol. 63, no. 5 (2015), s. 1505-1511
    legumes fermentation Lactobacillus rhamnosus GG probiotics metabolic parameters growth parameters
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Effect of lentil and bean flours on rheological and baking properties of wheat dough
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 4 (2013), s.398-407
    legumes flours rheology baked rolls quality
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. The evaluation of the growth of Lactobacillus rhamnosus GG in cereal, pseudocereal and leguminous substrates
    Kocková Monika ; C3360  Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.434-441
    cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Application of selected enzymes to improve shelf-life and rheological properties of bakery products
    Mikuš Ľubomír  Kocková Monika ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360
    Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.289-294
    cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Aplikácia ITP pri analýze vybraných zložiek v cereálnych produktoch
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Szamaránszká Angéla ; C4250
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.294-296
    cereals legumes flours isotachophoresis validation
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Interactions between lactobacilli ans yeast and their impact on sourdough properties
    Gereková Petra  Juríková Natália ; C3360 Kocková Monika ; C3360 Brindzová Lucia Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.69
    cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. The evaluation of the growth of Lactobacillus rhamnosus GG in cereal, pseudocereal and leguminous substrates
    Kocková Monika ; C3360  Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.99
    cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Effect of wheat bakery product supplemented with buckwheat and oat flour and barley beta-D-glucan on anthropometric and plasma lipid parameters
    Brindzová Lucia  Gereková Petra Mikušová Lucia ; C3360 Kajaba Igo Spustová Viera
    6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.107
    cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Inkorporácia strukovín Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : . s.111
    legumes pasta quality
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.