Výsledky vyhľadávania
- Legumes as Potential Plants for Probiotic Strain Lactobacillus rhamnosus GG / aut. Monika Petruláková, Ľubomír Valík
Petruláková Monika ; 043360 Valík Ľubomír ; 043360
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis : . Vol. 63, no. 5 (2015), s. 1505-1511
legumes fermentation Lactobacillus rhamnosus GG probiotics metabolic parameters growth parameters
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Effect of lentil and bean flours on rheological and baking properties of wheat dough
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 4 (2013), s.398-407
legumes flours rheology baked rolls quality
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - The evaluation of the growth of Lactobacillus rhamnosus GG in cereal, pseudocereal and leguminous substrates
Kocková Monika ; C3360 Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.434-441
cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Application of selected enzymes to improve shelf-life and rheological properties of bakery products
Mikuš Ľubomír Kocková Monika ; C3360 Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360
Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.289-294
cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Aplikácia ITP pri analýze vybraných zložiek v cereálnych produktoch
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Szamaránszká Angéla ; C4250
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.294-296
cereals legumes flours isotachophoresis validation
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Interactions between lactobacilli ans yeast and their impact on sourdough properties
Gereková Petra Juríková Natália ; C3360 Kocková Monika ; C3360 Brindzová Lucia Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.69
cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The evaluation of the growth of Lactobacillus rhamnosus GG in cereal, pseudocereal and leguminous substrates
Kocková Monika ; C3360 Gereková Petra Hybenová Eva ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.99
cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Effect of wheat bakery product supplemented with buckwheat and oat flour and barley beta-D-glucan on anthropometric and plasma lipid parameters
Brindzová Lucia Gereková Petra Mikušová Lucia ; C3360 Kajaba Igo Spustová Viera
6th International Congress Flour-Bread '11, October 12-14, 2011, Opatija, Croatia . s.107
cereals pseudocereals legumes probiotics Lb. rhamnosus GG
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Inkorporácia strukovín Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : . s.111
legumes pasta quality
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka