Výsledky vyhľadávania
- Cereals and pseudocereals as substrates for growth and metabolism of a probiotic strain Lactobacillus rhamnosus GG
Kocková Monika ; C3360 Mendel Juraj Medveďová Alžbeta ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Journal of Food and Nutrition Research . Vol. 52, Iss. 1 (2013), s.25-36
cereals pseudocereals Lactobacillus rhamnosus GG fermentation probiotics functional food
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Nutritionally enhanced bread with reduced acrylamide level
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Basil Eva ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka
Eurofoodchem XVII, May 07-10, Istanbul, 2013 : . s.124
functional food bread glucan acrylamide glycaemic response
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Novel cereal fibre drink as a tool for civilisation disease prevention
Mikušová Lucia ; C3360 Ciesarová Zuzana Holubková Andrea ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Eurofoodchem XVII, May 07-10, Istanbul, 2013 : . s.60
functional food drink glucan glycaemic response cholesterol civilisation disease prevention
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Cereal beta-glucans and their Significance for the Preparation of Functional Foods - A Review
Havrlentová Michaela Petruláková Zuzana Burgárová Alena Gago František Hlinková Andrea Šturdík Ernest ; C3360
Czech Journal of Food Sciences . Vol. 29, Iss. 1 (2011), s.1-14
cereals oats beta-glucans fibres functional food health benefit application
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu