Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus35003^"
  1. Selected physical parameters of spruce chips vs. alkali consumptions in the impregnation step of kraft pulping / aut. Michaela Kohútová, Peter Peciar, Martin Němeček, Roman Fekete
    Kohútová Michaela ; 020040  Peciar Peter ; 020040 Němeček Martin Fekete Roman ; 020040
    BioResources . Vol. 17, iss. 4 (2022), s. 6490 - 6495
    impregnácia smrekové štiepky objemová hmotnosť vlhkosť pH efektívne alkálie impregnation spruce chips bulk density moisture effective alkali
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Modeling of association properties of cetylpyridinium halides (Cl, Br) and their influence on liberation and rheological and pH balances of hydrogels with ibuprofen / aut. Zuzana Vitková, Jarmila Oremusová, Anton Vitko, Oľga Ivánková, Marián Tárník, Ján Murgaš, Vladimír Oremus, Eva Miklovičová
    Vitková Zuzana ; 031000  Oremusová Jarmila Vitko Anton ; 031000 Ivánková Oľga ; 010250 Tárník Marián ; 031000 Murgaš Ján ; 031000 Oremus Vladimír Miklovičová Eva ; 031000
    Tenside surfactants detergents : . Vol. 57, Iss. 6 (2020), s. 442-450
    Surfactants ibuprofen chitosan hydrogel association release rheology pH
    https://www.degruyter.com/document/doi/10.3139/113.110713/html
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
    Mati Marcel ; C4250  Staruch Ladislav ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
    shelf-life pH water activity jerky
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Impact of Stabilizing Procedures on Acidic Paper
    Jančovičová Viera ; C9160  Havlínová Bohuslava ; C9160 Mináriková Jarmila Hanus Jozef ; C9380
    Restaurator . Vol. 33, Iss.2 (2012), s.179-198
    deacidifikácia spevňovanie antioxidanty mechanické vlastnosti optické vlastnosti pH
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Sledovanie vybraných fyzikálno-chemických parametrov v bryndzi
    Vrbiková Lenka ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Greif Gabriel ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 31.3.2011, Nitra . s.172-175
    bryndza cheese dry matter fats proteins NaCl acidity pH
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Impact of pH and Ligand Density on Protein Adsorption in Capacity on Grafted Cation Exchangers
    Wrzosek Joanna Katarzyna ; C6230  Polakovič Milan ; C6230 . - 1 s
    36th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques (HPLC 2011), Budapest, Hungary, 19 - 23 June 2011 . s.nestr.
    pH hustota ligandov katex adsorpčná kapacita proteín graftovaná vrstva
    článok zo zborníka
    AFK - Postery zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.