Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus35005^"
  1. Doznievanie sladkej chuti cestovín s prídavkom inulínových preparátov
    Karovičová Jolana ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Obešterová Jana ; C4250 Magala Michal ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 31.3.2011, Nitra . s.233-236
    inulin pasta sweet taste time-intensity
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.