Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus37149^"
  1. Degradácia a ochrana objektov kultúrneho dedičstva na báze lignocelulózových materiálov z hľadiska mikrobiálnej kontaminácie
    Hanus Jozef ; C9380  Vizárová Katarína ; C9380 Jablonský Michal ; C9380
    Wood, Pulp and Paper 2014, Polygrafia Academica 2014 - WPP a PA 2014 : . s. 259-264
    microbiological contamination degradation preservation cultural heritage objects desinfection Sanosil
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Štúdium vlastností oxidu chloričitého, podmienky obmedzovania tvorby DBPs
    Tkáčová Jana  Božíková Jarmila ; V280
    Vodohospodársky spravodajca . Roč. 56, č. 5-6 (2013), s.12-15
    desinfection dezinfekcia vody drinking water pitná voda
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Zabezpečenie kvality pitnej vody počas dopravy
    Galík Matúš ; V280 
    Advances in architectural, civil and environmental engineering [elektronický zdroj] : . s.953-957
    desinfection dezinfekcia kvalita vody water quality water supply zásobovanie vodou
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Zdravotnotechnické zariadenia v zdravotníckych objektoch
    Klimová Tatiana ; V  Jánošková Taťjana (škol.) ; V290
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2012
    inžinierstvo životného prostredia Environmental Engineering desinfection dezinfekcia
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=76459
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.