Výsledky vyhľadávania

  1. Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 58, iss. 1 (2019), s. 9-20
    Saccharomyces cerevisiae Selection wine
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  2. Pure cultures Sacchyromyces cerevisiae and their effect on sensory profile of rosé Cabernet Sauvignon wines / aut. Tereza Drtilová, Kinga Bedeová, Ivan Špánik, Katarína Ďurčanská, Katarína Furdíková
    Drtilová Tereza ; 044000  Bedeová Kinga ; 040000 Špánik Ivan ; 041000 Ďurčanská Katarína ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
    XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 31
    yeast wine rosé GCxGC
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  3. Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera - comparing three identifiaction methods / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    45th Annual Conference on Yeast, 15-18 May 2018, SAS Congress Centre, Smolenice, Slovakia : . S. 46
    yeast wine isolation
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok

  4. Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera in Czech and Slovak Republic / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Drtilová Tereza ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 79
    yeast wine isolation
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok

  5. Analýza nápojov vyrábaných z hrozna a popísanie kinetiky reakcii pri ich výrobe pomocou GC-MS / aut. Paulína Galbavá, Žofia Szabóová, Viktória Ferenczy, Ľudmila Gabrišová, Jaroslav Blaško, Róbert Kubinec
    Galbavá Paulína  Szabóová Žofia Ferenczy Viktória Gabrišová Ľudmila ; 020040 Blaško Jaroslav Kubinec Róbert
    Chémia a technológie pre život. 18. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 9.11.2016 / . S. 45-46, CD ROM
    víno kinetika wine kinetic
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  6. Importance of blank tests for proper evaluation of gas chromatographic data – application to elimination of false positive results for contaminants in wine / aut. Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Ivan Špánik
    Makyšová Katarína ; 041180  Furdíková Katarína ; 044310 Špánik Ivan ; 041180
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 119-121
    wine blank test GCxGC foreign substances
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  7. Influence of different nutrition conditions on main volatiles of wine yeasts / aut. Katarína Furdíková, Jozef Ševcech, Katarína Ďurčanská, Helena Hronská, Fedor Malík
    Furdíková Katarína ; C4310  Ševcech Jozef ; C4310 Ďurčanská Katarína ; C4310 Hronská Helena ; C4310 Malík Fedor ; C4310
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 53, no. 4 (2014), s. 304-312
    wine Saccharomyces cerevisiae aroma of wine vitamins
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  8. Influence of yeast strain on aromatic profile of Gewürztraminer wine
    Furdíková Katarína ; C4310  Makyšová Katarína ; C1180 Ďurčanská Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Malík Fedor ; C4310
    LWT Food Science and Technology . Vol. 59, iss. 1 (2014), s. 256-262
    wine Saccharomyces cerevisiae Gewürztraminer aroma of wine
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  9. Priestorové a technologické požiadavky vinárstiev
    Guldan Martin 
    Juniorstav 2013 : . s.CD-ROM, [4] s.
    priestor Space technológia technology vinárstvo wine
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  10. Galéria s reštauráciou v priestoroch bývalej jazdiarne v Trebišove
    Jarkovská Kamila ; A  Salcer Igor (škol.) ; A5150
    Bratislava : STU v Bratislave FA, 2013
    design reconstruction wine rekonštrukcia dizajn galéria
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=95183
    diplomová práca
    kniha

    kniha