Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus40333^"
  1. Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Magala Michal ; 044250  Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
    Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
    citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Kvalita modelových mäsových výrobkov s prídavkom rôznych druhov vlákninových preparátov
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Kontrola a bezpečnosť potravín : . s.135-138
    Dietary fibre meat products pea fibre potato fibre
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Influence of grapefruit dietary fibre rich powder on the rheological characteristics of wheat flour dough and on biscuit quality
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250
    Acta alimentaria An International Journal of Food Science . Vol. 42, Iss. 1 (2013), s.91-101
    Dietary fibre grapefruit rheology Biscuits quality
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Vplyv prídavku pšeničných otrúb na kvalitatívne parametre a senzorické vlastnosti sušienok
    Kuchtová Veronika ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.129-132
    Dietary fibre wheat bran sensory parameters cookies qualitative properties
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Zdravotný vplyv konzumácie potravín s aplikovanou vlákninou a charakteristiky mäsových výrobkov s takýmto prídavkom
    Mati Marcel ; C4250  Staruch Ladislav ; C4250 Ferencová Zuzana
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.206-209
    Dietary fibre functional properties meat products remision sensory profile
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Effect of the commercial apple fibre powder on the baking and sensory properties of cookies
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250 Kukurová Kristína
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.88-97
    Apple Dietary fibre farinograph cookies quality
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Application of citrus dietary fibre preparations in biscuit production
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250 Kukurová Kristína
    Journal of Food and Nutrition Research . Vol. 50, Iss. 3 (2011), s.182-190
    Biscuits Citrus by-products Dietary fibre Farinographic properties Physical parameters Sensory evaluation
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.