Výsledky vyhľadávania
- Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
Magala Michal ; 044250 Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Kvalita modelových mäsových výrobkov s prídavkom rôznych druhov vlákninových preparátov
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Kontrola a bezpečnosť potravín : . s.135-138
Dietary fibre meat products pea fibre potato fibre
článok zo zborníka
BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Influence of grapefruit dietary fibre rich powder on the rheological characteristics of wheat flour dough and on biscuit quality
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250
Acta alimentaria An International Journal of Food Science . Vol. 42, Iss. 1 (2013), s.91-101
Dietary fibre grapefruit rheology Biscuits quality
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv prídavku pšeničných otrúb na kvalitatívne parametre a senzorické vlastnosti sušienok
Kuchtová Veronika ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.129-132
Dietary fibre wheat bran sensory parameters cookies qualitative properties
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Zdravotný vplyv konzumácie potravín s aplikovanou vlákninou a charakteristiky mäsových výrobkov s takýmto prídavkom
Mati Marcel ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250 Ferencová Zuzana
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.206-209
Dietary fibre functional properties meat products remision sensory profile
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Effect of the commercial apple fibre powder on the baking and sensory properties of cookies
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250 Kukurová Kristína
Acta Chimica Slovaca . Vol. 4, No. 2 (2011), s.88-97
Apple Dietary fibre farinograph cookies quality
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Application of citrus dietary fibre preparations in biscuit production
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Jurasová Michaela ; C4250 Kukurová Kristína
Journal of Food and Nutrition Research . Vol. 50, Iss. 3 (2011), s.182-190
Biscuits Citrus by-products Dietary fibre Farinographic properties Physical parameters Sensory evaluation
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu