Výsledky vyhľadávania
- Yeast GH30 Xylanase from Sugiyamaella lignohabitans Is a Glucuronoxylanase with Auxiliary Xylobiohydrolase Activity / aut. Katarína Suchová, Andrej Chyba, Zuzana Hegyi, Martin Rebroš, Vladimír Puchart
Suchová Katarína Chyba Andrej Hegyi Zuzana ; 044000 Rebroš Martin ; 044000 Puchart Vladimír
Molecules : . Vol. 27, iss. 3 (2022), s. [1-13], art. no. 751
xylanase glucuronoxylanase xylobiohydrolase Xylan glycoside hydrolase family 30 GH30-7 subfamily Sugiyamaella lignohabitans yeast
https://www.mdpi.com/1420-3049/27/3/751
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera - comparing three identifiaction methods / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
Ďurčanská Katarína ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
45th Annual Conference on Yeast, 15-18 May 2018, SAS Congress Centre, Smolenice, Slovakia : . S. 46
yeast wine isolation
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Impact of different pure cultures Saccharomyces cerevisiae on sensory profile of rosé Cabernet Sauvignon wines / aut. Tereza Drtilová, Kinga Bedeová, Ivan Špánik, Katarína Ďurčanská, Katarína Furdíková
Drtilová Tereza ; 044000 Bedeová Kinga ; 040000 Špánik Ivan ; 041000 Ďurčanská Katarína ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
45th Annual Conference on Yeast, 15-18 May 2018, SAS Congress Centre, Smolenice, Slovakia : . S. 44
rosé wine yeast aromatic profile
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Pure cultures Sacchyromyces cerevisiae and their effect on sensory profile of rosé Cabernet Sauvignon wines / aut. Tereza Drtilová, Kinga Bedeová, Ivan Špánik, Katarína Ďurčanská, Katarína Furdíková
Drtilová Tereza ; 044000 Bedeová Kinga ; 040000 Špánik Ivan ; 041000 Ďurčanská Katarína ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 31
yeast wine rosé GCxGC
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera in Czech and Slovak Republic / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
Ďurčanská Katarína ; 044000 Drtilová Tereza ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 79
yeast wine isolation
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Potravinárstvo . Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.183-186
tarhana fermentation yeast lactic acid bacteria
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Identification of yeast and aromatic profile
Lakatošová Jana ; C4310 Kovacs Monika Maraz Anna Šmogrovičová Daniela ; C4310
Proceedings of the 36th World Congress of vine and wine, June 2nd - 7th 2013, Bucharest, Romania [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, [8] s.
characterization ID 32c vineyard yeast
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - The influence of yeast strain and fermentation conditions on beer sensory active compounds
Šmogrovičová Daniela ; C4310 Lakatošová Jana ; C4310
16th World Congress of Food Science and Technology, August 5 - 9, 2012 foz do Iguacu, Parana State, Brazil [elektronický zdroj] : . s.CD ROM, [1]p.
beer yeast flavour volatile compounds
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Interaction between lactobacilli and yeast and their impact on soundough properties
Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Hybenová Eva ; C3360 Brindzová Lucia Juríková Natália ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.302-310
lactobacilli yeast sourdough fermentation starter cultures
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Physiology of free and immobilised brewer´s yeast in stress conditions
Šmogrovičová Daniela ; C4310
International Conference on Biotechnology: Emerging Trends (ICB-2012), September 18 -20, 2012, Sirsa, Haryana, India : . s.13
Saccharomyces cerevisiae yeast stress ethanol beer immobilised cells
článok zo zborníka
AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka