Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus40348^"
  1. Yeast GH30 Xylanase from Sugiyamaella lignohabitans Is a Glucuronoxylanase with Auxiliary Xylobiohydrolase Activity / aut. Katarína Suchová, Andrej Chyba, Zuzana Hegyi, Martin Rebroš, Vladimír Puchart
    Suchová Katarína  Chyba Andrej Hegyi Zuzana ; 044000 Rebroš Martin ; 044000 Puchart Vladimír
    Molecules : . Vol. 27, iss. 3 (2022), s. [1-13], art. no. 751
    xylanase glucuronoxylanase xylobiohydrolase Xylan glycoside hydrolase family 30 GH30-7 subfamily Sugiyamaella lignohabitans yeast
    https://www.mdpi.com/1420-3049/27/3/751
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera - comparing three identifiaction methods / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    45th Annual Conference on Yeast, 15-18 May 2018, SAS Congress Centre, Smolenice, Slovakia : . S. 46
    yeast wine isolation
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Impact of different pure cultures Saccharomyces cerevisiae on sensory profile of rosé Cabernet Sauvignon wines / aut. Tereza Drtilová, Kinga Bedeová, Ivan Špánik, Katarína Ďurčanská, Katarína Furdíková
    Drtilová Tereza ; 044000  Bedeová Kinga ; 040000 Špánik Ivan ; 041000 Ďurčanská Katarína ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
    45th Annual Conference on Yeast, 15-18 May 2018, SAS Congress Centre, Smolenice, Slovakia : . S. 44
    rosé wine yeast aromatic profile
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Pure cultures Sacchyromyces cerevisiae and their effect on sensory profile of rosé Cabernet Sauvignon wines / aut. Tereza Drtilová, Kinga Bedeová, Ivan Špánik, Katarína Ďurčanská, Katarína Furdíková
    Drtilová Tereza ; 044000  Bedeová Kinga ; 040000 Špánik Ivan ; 041000 Ďurčanská Katarína ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
    XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 31
    yeast wine rosé GCxGC
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera in Czech and Slovak Republic / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Drtilová Tereza ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 79
    yeast wine isolation
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.183-186
    tarhana fermentation yeast lactic acid bacteria
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Identification of yeast and aromatic profile
    Lakatošová Jana ; C4310  Kovacs Monika Maraz Anna Šmogrovičová Daniela ; C4310
    Proceedings of the 36th World Congress of vine and wine, June 2nd - 7th 2013, Bucharest, Romania [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, [8] s.
    characterization ID 32c vineyard yeast
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. The influence of yeast strain and fermentation conditions on beer sensory active compounds
    Šmogrovičová Daniela ; C4310  Lakatošová Jana ; C4310
    16th World Congress of Food Science and Technology, August 5 - 9, 2012 foz do Iguacu, Parana State, Brazil [elektronický zdroj] : . s.CD ROM, [1]p.
    beer yeast flavour volatile compounds
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Interaction between lactobacilli and yeast and their impact on soundough properties
    Gereková Petra  Kocková Monika ; C3360 Hybenová Eva ; C3360 Brindzová Lucia Juríková Natália ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
    Proceedings 6th International Congress Flour Bread ´11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ´11 : . s.302-310
    lactobacilli yeast sourdough fermentation starter cultures
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Physiology of free and immobilised brewer´s yeast in stress conditions
    Šmogrovičová Daniela ; C4310 
    International Conference on Biotechnology: Emerging Trends (ICB-2012), September 18 -20, 2012, Sirsa, Haryana, India : . s.13
    Saccharomyces cerevisiae yeast stress ethanol beer immobilised cells
    článok zo zborníka
    AFE - Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.