Výsledky vyhľadávania
- Výskyt a význam karnozínu v mäse
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno . s. 369-377
karnozín mäso mäsové výrobky
článok zo zborníka
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Mäsový priemysle v minulosti a dnes
Staruch Ladislav ; C4250
Chemický priemysel v zrkadle dejín Slovenska. História potravinárskeho priemyslu na Slovensku 1 : . s. 74-94
mäso mäsové výrobky história mäsopriemyslu
kapitola(článok) z dokumentu
BBB - Kapitoly v odborných monografiách vydané v domácich vydavateľstvách
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Mäso a mäsové výrobky
Staruch Ladislav ; C4250
Kontrola kvality potravín . s.56-72 [1,24 AH]
mäso mäsové výrobky mikrobiológia mäsa
kapitola(článok) z dokumentu
BCK - Kapitoly v učebniciach a učebných textoch
P2 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako časť učebnice alebo skripta