Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus40600^"
  1. Výskyt a význam karnozínu v mäse
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno . s. 369-377
    karnozín mäso mäsové výrobky
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Mäsový priemysle v minulosti a dnes
    Staruch Ladislav ; C4250 
    Chemický priemysel v zrkadle dejín Slovenska. História potravinárskeho priemyslu na Slovensku 1 : . s. 74-94
    mäso mäsové výrobky história mäsopriemyslu
    kapitola(článok) z dokumentu
    BBB - Kapitoly v odborných monografiách vydané v domácich vydavateľstvách
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Mäso a mäsové výrobky
    Staruch Ladislav ; C4250 
    Kontrola kvality potravín . s.56-72 [1,24 AH]
    mäso mäsové výrobky mikrobiológia mäsa
    kapitola(článok) z dokumentu
    BCK - Kapitoly v učebniciach a učebných textoch
    P2 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako časť učebnice alebo skripta
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.