Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus40936^"
  1. The Potencial Use of Pumpkin Pomace in Cereal Products / aut. Veronika Kuchtová, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Erika Mesterová
    Kuchtová Veronika ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Mesterová Erika
    Chemické listy . Vol. 110, iss. 11 (2016), s. 808-811
    potravinová vláknina tekvica cestoviny reologické vlastnosti
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Vplyv prídavku mrkvového preparátu na kvalitatívne a senzorické parametre cestovín
    Jurasová Michaela ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.89
    mrkvový vlákninový preparát cestoviny celková potravinová vláknina kvalitatívne parametre senzorické parametre
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.