Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus41103^"
  1. Lactobacilli isolated from lump sheep's cheeses and their antimicrobial properties
    Smetanková Jana ; C4250  Hladíková Zuzana ; C4250 Zimanová Michaela ; C4250 Greif Gabriel ; C4250 Greifová Mária ; C4250
    Czech Journal of Food Sciences . Vol. 32, iss. 2 (2014), s. 152-157
    lactobacillus plantarum lactobacillus paracasei antimicrobial potential
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Biogénne amíny v potravinách
    Greif Gabriel ; C4250  Greifová Mária ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.63-70
    lactobacillus paracasei tyramine RP-HPLC
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Antimikrobiálny potenciál "divokých kmeňov" kyslomliečnych baktérií
    Hladíková Zuzana ; C4250  Smetanková Jana ; C4250 Zimanová Michaela ; C4250 Greif Gabriel ; C4250 Greifová Mária ; C4250
    Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.11
    antimikrobiálna aktivita lactoccocus lactis lactobacillus plantarum lactobacillus paracasei organické kyseliny
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.