Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus41948^"
  1. Vplyv frakčného zloženia vstupnej suroviny a kvality smrekových peliet na spaľovací proces v domácich kotloch / aut. Peter Križan, Miloš Matúš, Juraj Beniak, Jozef Bábics
    Križan Peter ; 020070  Matúš Miloš ; 020070 Beniak Juraj ; 020070 Bábics Jozef ; 020070
    Energie z biomasy XVIII : . S. 54-62, CD ROM
    pelety kotol na biomasu pellets
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Návrh obehu parnej turbíny s kotlom na biomasu
    Terek Dávid ; J  Kučák Ľubor (škol.) ; J260
    Bratislava : STU v Bratislave SjF, 2014
    SJF ; 16.06.2014 ; 44
    energetické strojárstvo Power Engineering biomass biomass boiler steam turbine kotol na biomasu drevná štiepka biomasa parná turbína
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=91087
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF1000
    kniha

    kniha

  3. Normatívne a prevádzkové hodnotenie kotlov na drevnú štiepku a pelety.
    Malinová Kamila ; V290 
    Vykurovanie 2014 : . S. 195-200
    boiler kotol na biomasu
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Energetická analýza vykurovania a prípravy teplej vody v rodinnom dome kotlami na biomasu
    Kolumber Peter ; V290 
    Vnútorná klíma budov 2011. Environmentálne a energetické hodnotenie budov. : . s.171-174
    biomass boiler heating kotol na biomasu vykurovanie
    článok zo zborníka
    BED - 13/ZRUŠENÉ ; 12/Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    BED
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.