Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus42580^"
  1. Rheological and qualitative characteristics of pea flour incorporated cracker biscuits
    Kohajdová Zlatica ; C4250  Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
    Croatian Journal of Food Science and Technology . Vol.5, No.1 (2013), s.11-17
    pea functional properties rheology cracker biscuits quality
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
    chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.