Výsledky vyhľadávania
- Rheological and qualitative characteristics of pea flour incorporated cracker biscuits
Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
Croatian Journal of Food Science and Technology . Vol.5, No.1 (2013), s.11-17
pea functional properties rheology cracker biscuits quality
článok z periodika
ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu