Výsledky vyhľadávania
- Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
Mikuš Ľubomír Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.292-299
enzymes hydrocolloid shelf-life sensory properties
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
článok z periodika
ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu