Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus42582^"
  1. Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
    Mikuš Ľubomír  Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.292-299
    enzymes hydrocolloid shelf-life sensory properties
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Vplyv prídavku cícerovej a hrachovej múky na kvalitatívne a senzorické parametre pečiva
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 6, Iss. 2 (2012), s.33-35
    chickpea pea bakery products qualitative parameters sensory properties
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.