Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus42919^"
  1. The effect of thermal processing of pork for institutional purposes / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Maso International . Vol. 4, iss. 2 (2014), s. 147-153
    beef chemical composition pork poultry thermal processing
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Maso International . Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87
    beef cooking stewing roasting and frying chemical composition obesity
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Authentication of austrian beef samples by elemental and fatty acid composition
    Bednárová Adriana  Mocák Ján ; C1180 Gössler W. Velik Margit Staruch Ladislav ; C4250
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.106-109
    beef fatty acids multivariate analysis
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.