Výsledky vyhľadávania
- The effect of thermal processing of pork for institutional purposes / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Maso International . Vol. 4, iss. 2 (2014), s. 147-153
beef chemical composition pork poultry thermal processing
článok z periodika
ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Maso International . Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87
beef cooking stewing roasting and frying chemical composition obesity
článok z periodika
ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Authentication of austrian beef samples by elemental and fatty acid composition
Bednárová Adriana Mocák Ján ; C1180 Gössler W. Velik Margit Staruch Ladislav ; C4250
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.106-109
beef fatty acids multivariate analysis
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka