Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus42978^"
  1. The verification of material flow in a brewery malt tank using the DEM method / aut. Adam Likavčan, Marián Peciar, Peter Peciar
    Likavčan Adam ; 020040  Peciar Marián ; 020040 Peciar Peter ; 020040
    9th International Conference on Chemical Technology : . S. 398 - 403
    verifikácia tok materiálu slad DEM metóda verification material flow brewery malt DEM method
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Tlakové účinky partikulárneho materiálu na lopatku homogenizátora / aut. Peter Peciar, Roman Fekete, Marián Peciar
    Peciar Peter ; 020040  Fekete Roman ; 020040 Peciar Marián ; 020040 Krátky Lukáš (rec.) Svěrák Tomáš (rec.) Élesztös Pavel (rec.)
    1. vyd.
    Bratislava Spektrum 2019 . - 140 strán, 80 obr., 14 tab.
    ISBN 978-80-227-4905-3
    partikulárny materiál DEM method particulate material
    monografia
    AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    V1 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako celok
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF0100
    Tlakové účinky partikulárneho materiálu na lopatku homogenizátora

    kniha

  3. Determination of stress in particulate matter with DEM method
    Peciar Peter ; J0040  Kluka Martin ; J0040 Brišš Ľuboš ; J0040 Peciar Marián ; J0040
    Proceedings of the 39th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering [elektronický zdroj] : . s.CD-ROM, s.106-115
    particulate material Particulate matter DEM method
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    (1) - dizertačná práca
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.