Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus42981^"
  1. Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Magala Michal ; 044250  Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
    Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
    citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Papučíková Katarína Minarovičová Lucia ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 91-95
    vláknina strukoviny tarhana fermentácia
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Potravinárstvo . Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.183-186
    tarhana fermentation yeast lactic acid bacteria
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
    ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus . Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302
    tarhana organic acids functional properties sensory characteristics
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.75
    Kyselina fytová tarhana fermentácia mliečne baktérie kvasinky
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie Tarhany
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.138-141
    Phytic acid tarhana fermentation lactic acid bacteria yeasts
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Fermentácia cereálnej zmesi s použitím štartovacej kultúry Lactobacillus sanfrancisco
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.70-73
    tarhana fermentácia Lactobacillus sanfrancisco organické kyseliny
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Sledovanie priebehu fermentácie cereálnych substrátov
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.197-200
    cereals fermentation organic acids tarhana
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.