Výsledky vyhľadávania
- Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
Magala Michal ; 044250 Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Papučíková Katarína Minarovičová Lucia ; C4250
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 91-95
vláknina strukoviny tarhana fermentácia
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Využitie Lactobacillus sanfrancisco pri príprave fermentovaných cereálonych produktov
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Potravinárstvo . Vol. 7, Sp. Iss (2013), s.183-186
tarhana fermentation yeast lactic acid bacteria
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Preparation of lactic acid bacteria fermented wheat-yoghurt mixtures
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
ACTA Scientiarum Polonorum Formatio Circumiectus . Vol. 12, Iss. 3 (2013), s.295-302
tarhana organic acids functional properties sensory characteristics
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.75
Kyselina fytová tarhana fermentácia mliečne baktérie kvasinky
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie Tarhany
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.138-141
Phytic acid tarhana fermentation lactic acid bacteria yeasts
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Fermentácia cereálnej zmesi s použitím štartovacej kultúry Lactobacillus sanfrancisco
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 8.- 9. november 2012, Nitra : . s.70-73
tarhana fermentácia Lactobacillus sanfrancisco organické kyseliny
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Sledovanie priebehu fermentácie cereálnych substrátov
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250
Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.197-200
cereals fermentation organic acids tarhana
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka