Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus45866^"
  1. Thermo-mechanical properties of dough enriched with wheat bran from different wheat variety / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová
    Lauková Michaela ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Potravinárstvo . Vol. 12, iss. 1 (2018), s. 202-208
    wheat bran spelt bran functional properties dough rheology Mixolab
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
    Mikušová Lucia ; C3360  Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
    bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Vplyv prídavku pšeničných otrúb na kvalitatívne parametre a senzorické vlastnosti sušienok
    Kuchtová Veronika ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.129-132
    Dietary fibre wheat bran sensory parameters cookies qualitative properties
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.