Výsledky vyhľadávania
- Thermo-mechanical properties of dough enriched with wheat bran from different wheat variety / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
Potravinárstvo . Vol. 12, iss. 1 (2018), s. 202-208
wheat bran spelt bran functional properties dough rheology Mixolab
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
Mikušová Lucia ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vplyv prídavku pšeničných otrúb na kvalitatívne parametre a senzorické vlastnosti sušienok
Kuchtová Veronika ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Magala Michal ; C4250
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2013 : . s.129-132
Dietary fibre wheat bran sensory parameters cookies qualitative properties
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka