Výsledky vyhľadávania

  1. The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Maso International . Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87
    beef cooking stewing roasting and frying chemical composition obesity
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  2. Život v meste
    Horváth Adam ; A  Nagy Tomáš (škol.) ; A9190
    Bratislava : STU v Bratislave FA, 2013
    Product Design cooking
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=70454
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Elektrospotrebič pre domácnosť
    Lesajová Tatiana ; A  Baláž Martin (škol.) ; A9190
    Bratislava : STU v Bratislave FA, 2013
    Product Design game cooking hra
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=70475
    bakalárska práca
    kniha

    kniha