Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus47952^"
  1. Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Implementation of acrylamide mitigation tools in nutritionally enhanced cereal products
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Basil Eva ; C3360
    Aspects of Applied Biology : . Vol. 116 (2013), s.35-39
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Implementation of acrylamide mitigation tools in nutritionally enhanced cereal products
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Mešková Eva
    Acrylamide, furans and other food-borne contaminants, from plant science to food chemistry, Freising, Germany, 8 - 9 October 2012, Abstract Book . s.[1]p.
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.