Výsledky vyhľadávania
- Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Implementation of acrylamide mitigation tools in nutritionally enhanced cereal products
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Basil Eva ; C3360
Aspects of Applied Biology : . Vol. 116 (2013), s.35-39
ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
článok z periodika
ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Implementation of acrylamide mitigation tools in nutritionally enhanced cereal products
Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Mešková Eva
Acrylamide, furans and other food-borne contaminants, from plant science to food chemistry, Freising, Germany, 8 - 9 October 2012, Abstract Book . s.[1]p.
ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka