Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus49212^"
  1. Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
    Mati Marcel ; C4250  Staruch Ladislav ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
    shelf-life pH water activity jerky
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Jerky - sušené mäsá s vysokým obsahom proteínov
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 182-187
    jerky proteins nutrition drying
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Sledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín
    Staruch Ladislav ; C4250  Hanusková Terézia ; C4250 Hanusková Tereza
    Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, 2. a 3. října 2013, Brno [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, 247-250
    bielkoviny mäsové výrobky jerky sušené mäso
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.