Výsledky vyhľadávania
- Jerky - kvalita a zmeny počas skladovania
Mati Marcel ; C4250 Staruch Ladislav ; C4250
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 174-178
shelf-life pH water activity jerky
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Jerky - sušené mäsá s vysokým obsahom proteínov
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Bezpečnosť a kontrola potravín, Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27.-28. marec 2014 . s. 182-187
jerky proteins nutrition drying
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Sledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín
Staruch Ladislav ; C4250 Hanusková Terézia ; C4250 Hanusková Tereza
Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, 2. a 3. října 2013, Brno [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, 247-250
bielkoviny mäsové výrobky jerky sušené mäso
článok zo zborníka
BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka