Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus49352^"
  1. Identifikácia mliečnych baktérií rodu Lactobacillus a Lactococcus v ovčom hrudkovom syre multiplexnou PCR metódou
    Lejková Jadža ; C3360  Valík Ľubomír ; C3360 Kuchta Tomáš
    Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca. Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie, Bratislava, 3.-4. november 2014 . s. 55
    multiplexná PCR mliečne baktérie ovčí syr
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Diferenciácia a identifikácia kyslomliečnych baktérií v bryndzi pomocou FT-IR spektroskopie
    Lejková Jadža ; C3360  Valík Ľubomír ; C3360 Kuchta Tomáš
    Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.71
    mliečne baktérie bryndza FT-IR spektroskopia
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Aplikácia Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri diferenciácii a identifikácii kyslomliečnych bakterií v bryndzi
    Lejková Jadža ; C3360  Kuchta Tomáš Ženišová Katarína ; C4310 Valík Ľubomír ; C3360
    Trendy v potravinárstve . Roč. 18, č.1 (2013), s.12
    bryndza mliečne baktérie FT-IR
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Degradácia kyseliny fytovej počas fermentácie cereálnych substrátov
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Greifová Mária ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.75
    Kyselina fytová tarhana fermentácia mliečne baktérie kvasinky
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.