Výsledky vyhľadávania
- Využitie kultúr Fresco a Lactobacillus plantarum v rastlinných fermentáciách / aut. Zuzana Matejčeková, Friderika Soltészová, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
Matejčeková Zuzana ; 040270 Soltészová Friderika Liptáková Denisa ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca: . S. 45
lactobacillus plantarum pohánka fermentácia
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Druhy netradičných a nových cereálnych zdrojov, ich využitie a zdravotné aspekty / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250
Derma revue . Roč. 14, č. 1 (2016), s. 3-4
pohánka amarant quinoa
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Vývoj a príprava fermentovaného pseudocereálno-chmeľového potravinárskeho medziproduktu
Marko Andrea ; C3360 Rakická Milada ; C3360 Baloghová Barbora ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.78
pohánka chmeľ fermentačný proces
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka