Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus49817^"
  1. Využitie kultúr Fresco a Lactobacillus plantarum v rastlinných fermentáciách / aut. Zuzana Matejčeková, Friderika Soltészová, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Soltészová Friderika Liptáková Denisa ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca: . S. 45
    lactobacillus plantarum pohánka fermentácia
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Druhy netradičných a nových cereálnych zdrojov, ich využitie a zdravotné aspekty / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250
    Derma revue . Roč. 14, č. 1 (2016), s. 3-4
    pohánka amarant quinoa
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Vývoj a príprava fermentovaného pseudocereálno-chmeľového potravinárskeho medziproduktu
    Marko Andrea ; C3360  Rakická Milada ; C3360 Baloghová Barbora ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Bratislava, 7. - 8. november 2013 . s.78
    pohánka chmeľ fermentačný proces
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.