Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stus52616^"
  1. Influence of different nutrition conditions on main volatiles of wine yeasts / aut. Katarína Furdíková, Jozef Ševcech, Katarína Ďurčanská, Helena Hronská, Fedor Malík
    Furdíková Katarína ; C4310  Ševcech Jozef ; C4310 Ďurčanská Katarína ; C4310 Hronská Helena ; C4310 Malík Fedor ; C4310
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 53, no. 4 (2014), s. 304-312
    wine Saccharomyces cerevisiae aroma of wine vitamins
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Influence of yeast strain on aromatic profile of Gewürztraminer wine
    Furdíková Katarína ; C4310  Makyšová Katarína ; C1180 Ďurčanská Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Malík Fedor ; C4310
    LWT Food Science and Technology . Vol. 59, iss. 1 (2014), s. 256-262
    wine Saccharomyces cerevisiae Gewürztraminer aroma of wine
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.