Výsledky vyhľadávania
- Influence of different nutrition conditions on main volatiles of wine yeasts / aut. Katarína Furdíková, Jozef Ševcech, Katarína Ďurčanská, Helena Hronská, Fedor Malík
Furdíková Katarína ; C4310 Ševcech Jozef ; C4310 Ďurčanská Katarína ; C4310 Hronská Helena ; C4310 Malík Fedor ; C4310
Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 53, no. 4 (2014), s. 304-312
wine Saccharomyces cerevisiae aroma of wine vitamins
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Influence of yeast strain on aromatic profile of Gewürztraminer wine
Furdíková Katarína ; C4310 Makyšová Katarína ; C1180 Ďurčanská Katarína ; C4310 Špánik Ivan ; C1180 Malík Fedor ; C4310
LWT Food Science and Technology . Vol. 59, iss. 1 (2014), s. 256-262
wine Saccharomyces cerevisiae Gewürztraminer aroma of wine
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu