Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth 0016458 xcla^"
  1. Kvantitatívna mikrobiologická analýza remeselnej výroby parených syrov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Pavel Ačai
    Valík Ľubomír ; 040270  Lehotová Veronika ; 040270 Antálková Veronika Ačai Pavel ; 046230
    Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin . S. 183-188
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Quantitative Microbiological Analysis of Artisanal Stretched Cheese Manufacture / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Antálková Veronika Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 6 (2021), s. 1-16, art.no. 2680
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/6/2680
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Mikrobiologická bezpečnosť remeselnej výroby parených syrov / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Barbora Zelmanová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Antálková Veronika Zelmanová Barbora Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Celostátní přehlídky sýrů 2020 : . S. 39-43
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Odhad správania sa populácií Staphylococcus aureus a Escherichia coli počas výroby tradičných parených syrov zo surového mlieka / aut. Ľubomír Valík, Pavel Ačai, Veronika Antálková, Veronika Lehotová
    Valík Ľubomír ; 040270  Ačai Pavel ; 046230 Antálková Veronika Lehotová Veronika ; 040270
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 151-153
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Behaviour of Staphylococcus aureus and Escherichia coli at the production of traditional stretched cheese from raw milk / aut. Ľubomír Valík, Pavel Ačai, Veronika Antálková, Veronika Lehotová
    Valík Ľubomír ; 040270  Ačai Pavel ; 046230 Antálková Veronika Lehotová Veronika ; 040270
    28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej : . S. 83-83
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Kvantitatívna mikrobiologická analýza výroby parených syrov zo surového mlieka / aut. Veronika Antálková, Veronika Lehotová, Ľubomír Valík
    Antálková Veronika  Lehotová Veronika ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    6. ročník vedeckého kongresu Zoonózy, alimentárne nákazy a nákazy z vody a XXIII. Červenkove dni preventívnej medicíny, 15.-17.10.2018, Banská Bystrica : . S. [2]
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Hodnotenie účinnosti aplikácie ústnych vôd / aut. Veronika Antálková, Ľubomír Valík
    Antálková Veronika ; 040000  Valík Ľubomír ; 040270
    Chémia a technológie pre život. 18. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 9.11.2016 / . CD-ROM, s. 329-330
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.