Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu143306 dbp^"
  1. Degradácia kyseliny askorbovej pri pasterizácii rakytníkovej šťavy
    Dikasz Dávid ; 040250  Krepsová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 22.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141747
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Degradácia antioxidantov pri mrazení ovocia
    Medveďová Katarína ; 040250  Burčová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144561
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Vplyv pasterizácie na degradáciu fenolických látok
    Hollosyová Katarína ; 040250  Burčová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141753
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.