Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu143306 ddp^"
  1. Využitie rakytníkovej šťavy na prípravu fermentovaných ovocných nápojov
    Schubertová Svetlana ; 040250  Burčová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 25.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150841
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Fotoprotektívne a antioxidačné zložky rastlinných olejov
    Valachová Simona ; 040250  Burčová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 25.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150680
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Oxidácia tokoferolov a vznik tokoferol chinónov v olejoch vystavených fritovacím teplotám
    Burčová Zuzana ; 044250  Schmidt Štefan (škol.)
    2015
    FCHPT ; 09.06.2015 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=113057
    diplomová práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.