Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu41054 amg^"
  1. Anorganická chémia : prvky 13. až 15. skupiny / aut. Peter Segľa, Jozef Švorec, Miroslav Tatarko ; rec. Peter Schwendt, Milan Drábik, Michal Galamboš, Ivan Potočňák
    Segľa Peter ; 042190  Jorík Vladimír ; 042190 Švorec Jozef ; 042190 Tatarko Miroslav ; 042190 Schwendt Peter (rec.) Drábik Milan (rec.) Galamboš Michal (rec.) Potočňák Ivan (rec.)
    1. vyd.
    Bratislava Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave 2017 . - 342 s.
    ISBN 978-80-89597-63-5
    monografia
    ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  2. XXVI. International Conference on Coordination and Bioinorganic Chemistry, June 4-9, 2017, Smolenice : elektronický zdroj Modern Trends in Coordination, Bioinorganic, and Applied Inorganic : Monograph / ed. Milan Melník, Peter Segľa, Miroslav Tatarko
    Melník, Milan, (ed.) Segľa, Peter, ; 042190 (ed.) Tatarko, Miroslav, ; 042190 (ed.)
    International Conference on Coordination and Bioinorganic Chemistry 26. 4.-9.6.2017 Smolenice
    1. vyd.
    Bratislava Slovak Chemical Society 2017 . - USB kľúč 144 s.
    ISBN 978-80-89597-65-9
    ISSN 1335-308X
    monografia
    FAI - Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    GLOB - záznamy, ktoré neprešli globalkami
    (4) - článok
    kniha

    kniha

  3. Structures, Physico-Chemical Properties and Biological Activities of Copper (II) Pyridinecarboxylates
    Segľa Peter ; C2190  Mikloš Dušan ; C2190 Melník Milan ; C2190
    Nova Science, 2010 . - 82 s
    ISBN 978-1-61761-831-4
    monografia
    AAA - Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách
    V1 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.