Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu42232 ddp^"
  1. Overenie účinnosti UV žiarenia na elimináciu mikrobiálnej flóry maltodextrínového sirupu vo výrobnom procese
    Vávrová Angelika ; 040200  Valík Ľubomír ; 040200 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 31.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=172309
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Charakterizácia mikrobioty a aromatických profilov slovenských vín
    Koniar Michal ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 23.06.2020 ; potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150887
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Zabezpečenie kvality mikrobiologických analýz akreditovaného laboratória
    Loučková Daniela ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 24.06.2020 ; potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150767
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  4. Kvantifikácia rastových a probiotických vlastností Lactobacillus plantarum
    Spodniaková Sabína ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 28.05.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136465
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Hodnotenie antimikrobiálneho účinku ústnych vôd
    Kulan Martin ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 29.05.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=140283
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  6. Kvantifikácia mikroorganizmov pri príprave parených syrov so zameraním na proces parenia
    Antálková Veronika ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 28.05.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136490
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  7. Evaluation of the Microbiological Quality of Air
    Nayab Ahmad Khalid ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 07.06.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131807
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Hodnotenie mikrobiologickej kvality potravín na základe detekcie spotreby kyslíka
    Lehotová Veronika ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 07.06.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131798
    diplomová práca
    kniha

    kniha