Výsledky vyhľadávania
- Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom
Matejčeková Zuzana ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
2019
FCHPT ; 20.08.2019 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127858
dizertačná práca - Charakterizácia mikrobioty slovenskej bryndze s využitím molekulárno-biologických metód
Turcovská Viera ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
2018
FCHPT ; 13.04.2018 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=147375
dizertačná práca - Kvantifikácia správania sa vybraných mikrobiálnych populácií s aplikačným potenciálom pre remeselnú výrobu syrov
Mančušková Tatiana ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
2018
FCHPT ; 13.04.2018 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111586
dizertačná práca - Štúdium vlastností potravinársky relevantnej mykobioty - Geotrichum candidum
Koňuchová Martina ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
2017
FCHPT ; 24.08.2017 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO . - 191 s.
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111583
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce - Výber a charakterizácia potravinárskych surovín rastlinného pôvodu z hľadiska ich vhodnosti pre fermentácie
Pelikánová Jana ; C3360 Valík Ľubomír (škol.)
2015
FCHPT ; 26.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=82478
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce - Izolácia, identifikácia a štúdium diverzity autochtónnej bakteriálnej mikroflóry ovčieho hrudkového syra, letnej bryndze a sudovaného ovčieho syra
Porubiaková Jadža ; C3360 Valík Ľubomír (škol.)
2015
FCHPT ; 27.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89459
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce - Štúdium diverzity a vlastností zmesných mikrobiálnych kultúr v ovčom hrudkovom syre, letnej bryndzi a sudovanom ovčom hrudkovom syre s použitím nekultivačných prístupov
Šaková Nikoleta ; C3360 Valík Ľubomír (škol.)
2015
FCHPT ; 27.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89463
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce - Výber a hodnotenie cereálií, pseudocereálií a strukovín z hľadiska rastu a metabolickej aktivity probiotického kmeňa Lactobacillus rhamnosus GG
Kocková Monika ; C3360 Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
Bratislava : Slovenská technická univerzita v Bratislave, 2013
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce - Selekcia laktobacilov a kvasiniek vhodných pre pekárenské štartovacie kultúry : Dizertačná práca
Gereková Petra Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2012
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce - Kvantifikácia vplyvu faktorov prostredia a vzájomných vzťahov medzi mikroorganizmami v potravinách : Dizertačná práca
Hudecová Anna ; C3360 Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011
geotrichum candidum baktérie mliečneho kvasenia dynamika rastu matematické modelovanie
dizertačná práca
DAI - Dizertačné a habilitačné práce