Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu42232 ddz^"
  1. Fermentované cereálne a pseudocereálne výrobky pre celiatikov s probiotickým potenciálom
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 20.08.2019 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=127858
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  2. Charakterizácia mikrobioty slovenskej bryndze s využitím molekulárno-biologických metód
    Turcovská Viera ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 13.04.2018 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=147375
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  3. Kvantifikácia správania sa vybraných mikrobiálnych populácií s aplikačným potenciálom pre remeselnú výrobu syrov
    Mančušková Tatiana ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 13.04.2018 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111586
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  4. Štúdium vlastností potravinársky relevantnej mykobioty - Geotrichum candidum
    Koňuchová Martina ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 (škol.)
    2017
    FCHPT ; 24.08.2017 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO . - 191 s.

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=111583
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  5. Výber a charakterizácia potravinárskych surovín rastlinného pôvodu z hľadiska ich vhodnosti pre fermentácie
    Pelikánová Jana ; C3360  Valík Ľubomír (škol.)
    2015
    FCHPT ; 26.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=82478
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  6. Izolácia, identifikácia a štúdium diverzity autochtónnej bakteriálnej mikroflóry ovčieho hrudkového syra, letnej bryndze a sudovaného ovčieho syra
    Porubiaková Jadža ; C3360  Valík Ľubomír (škol.)
    2015
    FCHPT ; 27.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89459
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  7. Štúdium diverzity a vlastností zmesných mikrobiálnych kultúr v ovčom hrudkovom syre, letnej bryndzi a sudovanom ovčom hrudkovom syre s použitím nekultivačných prístupov
    Šaková Nikoleta ; C3360  Valík Ľubomír (škol.)
    2015
    FCHPT ; 27.08.2015 ; 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89463
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  8. Výber a hodnotenie cereálií, pseudocereálií a strukovín z hľadiska rastu a metabolickej aktivity probiotického kmeňa Lactobacillus rhamnosus GG
    Kocková Monika ; C3360  Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
    Bratislava : Slovenská technická univerzita v Bratislave, 2013
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  9. Selekcia laktobacilov a kvasiniek vhodných pre pekárenské štartovacie kultúry : Dizertačná práca
    Gereková Petra  Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
    Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2012
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha

  10. Kvantifikácia vplyvu faktorov prostredia a vzájomných vzťahov medzi mikroorganizmami v potravinách : Dizertačná práca
    Hudecová Anna ; C3360  Valík Ľubomír (škol.) ; C3360
    Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011
    geotrichum candidum baktérie mliečneho kvasenia dynamika rastu matematické modelovanie
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    kniha

    kniha