Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 441  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu42232 xcla^"
  1. Kefir alternatives, an innovative source of probiotics: Microbiological, technological, and therapeutical properties / aut. Zuzana Matejčeková, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270
    Applied food research . Vol. 5, iss. 1 (2025), s. [1-16], art. no. 100775
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500085X
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Temperature-dependent growth kinetics of Lacticaseibacillus rhamnosus GG in oat-based milk alternative / aut. Zuzana Matejčeková, Tamara Čmiková, Pavel Ačai, Ľubomír Valík
    Matejčeková Zuzana ; 0040270  Čmiková Tamara Ačai Pavel ; 040250 Valík Ľubomír ; 040270
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 18, iss. 1 (2025), s. 24-31
    https://sciendo.com/article/10.2478/acs-2025-0003
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Čo pre predikcie rastu Listeria monocytogenes vyplynulo z matematickej analýzy dvoch kmeňov vyskytujúcich sa vo výrobe potravín opakovane a sporadicky? / aut. Jana Minarovičová, Eva Kaclíková, Kseniia Bohach, Ľubomír Valík
    Minarovičová Jana  Kaclíková Eva Bohach Kseniia Valík Ľubomír ; 040270
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 63-66
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Microbiologické aspekty výroby tradičných parených syrov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Antálková, Veronika Lehotová, Alžbeta Vavreková
    Valík Ľubomír ; 040270  Antálková Veronika Lehotová Veronika ; 040270 Vavreková Alžbeta ; 040270
    Biodiverzita, genetické zdroje, základ kvalitných regionálnych potravín . S. 31-37
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Characterisation of the surface growth of Mucor circinelloides in cheese agar media using predictive mathematical models / aut. Martina Koňuchová, Agáta Boháčiková, Ľubomír Valík
    Koňuchová Martina ; 040270  Boháčiková Agáta Valík Ľubomír ; 040270
    Heliyon . Vol. 10, iss. 9 (2024), s. [1-11], art. no. e30812
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024068439
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Modelling growth of two Listeria monocytogenes strains, persistent and non-persistent: Effect of temperature / aut. Ľubomír Valík, Jana Minarovičová, Eva Kaclíková, Adriana Véghová, Tomáš Kuchta
    Valík Ľubomír ; 040270  Minarovičová Jana Kaclíková Eva Véghová Adriana Kuchta Tomáš
    Heliyon . Vol. 10, iss. 24 (2024), s. [1-11], art. no. e40936
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024169678
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Changes in phenolic composition, antioxidant, sensory and microbiological properties during fermentation and storage of maize products / aut. Anna Mikulajová, Zuzana Matejčeková, Zlatica Kohajdová, Silvia Mošovská, Eva Hybenová, Ľubomír Valík
    Mikulajová Anna ; 040270  Matejčeková Zuzana ; 040270 Kohajdová Zlatica ; 040250 Mošovská Silvia ; 040270 Hybenová Eva ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Food Production, Processing and Nutrition . Vol. 6, iss. 1 (2024), s. [1-13], art. no. 9
    https://fppn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s43014-023-00191-8
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Sorption isotherm modelling of dried tomatoes / aut. Khalid Ahmad Nayab, Ľubomír Valík, Pavel Ačai
    Nayab Khalid Ahmad ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270 Ačai Pavel ; 040250
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 42, iss. 1 (2024), s. 21-30
    https://cjfs.agriculturejournals.cz/pdfs/cjf/2024/01/03.pdf
    článok z periodika
    ADC - Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Mikrobiologická kvalita mliečnych produktov z pohľadu rastu Mucor circinelloides: aplikácia modelov prediktívnej mikrobiológie / aut. Martina Koňuchová, Agáta Boháčiková, Ľubomír Valík
    Koňuchová Martina ; 043360  Boháčiková Agáta Valík Ľubomír ; 043360
    Tomáškovy dny 2023, 32. konference mladých mikrobiologů . S. 37-37
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Predikcie devitalizácie mikroorganizmov v procese parenia syrov / aut. Ľubomír Valík, Alžbeta Vavreková, Pavel Ačai, Veronika Lehotová
    Valík Ľubomír ; 040200  Vavreková Alžbeta ; 040270 Ačai Pavel ; 046230 Lehotová Veronika ; 043360
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 57-58
    článok zo zborníka
    AED - Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.