Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 70  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu71567 xcla^"
  1. Application of texture profile analysis for evaluation of baked rolls produced from slovak wheat varieties / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 286-289
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Decrease of cholesterol content in cereal products containing animal-based components / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Anton Gašparík, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Gašparík Anton Šimko Peter ; 040250
    European Food Research and Technology . Vol. 250, iss. 5 (2024), s. 1499-1512
    https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-024-04487-y
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Hodnotenie reologických charakteristík kompozitných múčnych zmesí s prídavkom lupiny / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2023 . S. [1-1]
    https://www.preveda.sk/abstrakt/hodnotenie-reologickych-charakteristik-kompozitnych-mucnych-zmesi-s-pridavkom-lupiny
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Využitie tekutých sladidiel ako náhrady sacharózy v sušienkach / aut. Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Katarína Haukszová, Tatiana Holkovičová
    Minarovičová Lucia ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Haukszová Katarína Holkovičová Tatiana ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 279-286
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na termomechanické vlastnosti pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Daniela Oslacká
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Oslacká Daniela
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 230-235
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Vplyv fermentácie pšeničných otrúb na kvalitatívne vlastnosti muffinov / aut. Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
    Lauková Michaela ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 259-263
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Možnosti využitie alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 236-241
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. The use of β-cyclodextrin for decreasing the cholesterol content in cereal products / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Šimko Peter ; 040250
    EuroFoodChem, 22. kongres . S. 226-226
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Využitie bielkovín izolovaných zo strukovín v potravinárskom priemysle / aut. Kristína Srnková, Lucia Minarovičová
    Srnková Kristína ; 040000  Minarovičová Lucia ; 040250
    Chémia a technológie pre život, 25. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 259-260
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. 3D tlač potravín / aut. Zuzana Vašeková, Lucia Minarovičová
    Vašeková Zuzana ; 040000  Minarovičová Lucia ; 040250
    Chémia a technológie pre život, 25. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 253-254
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.