Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 22  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu88346 dbp^"
  1. Antioxidačná aktivita kyseliny chlorogénovej, kvercetínu a rutínu
    Koscová Ľudmila ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=165272
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Biologicky aktívne látky muchovníka (Amelanchier)
    Smolárová Natália ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 20.06.2023 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162605
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Vplyv povrchovo aktívnych látok na obsah polyfenolov v extraktoch ríbezli čiernej (Ribes nigrum)
    Lindtnerová Lenka ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=148908
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  4. Analýza rutínu v biomase arónie čiernoplodej (Aronia melanocarpa)
    Klimová Barbora ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=148888
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  5. Izolácia farbív z rastlinnej biomasy a možnosti ich využitia v potravinárskom priemysle
    Kuczorová Šárka ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 23.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=158475
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  6. Využitie povrchovo aktívnych látok pri extrakcii antioxidantov
    Cabániková Petra ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 22.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=151193
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  7. Tokoferoly v rastlinnej biomase
    Kocúrová Natália ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144555
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  8. Antioxidačná aktivita látok v semenách hrozna Cabernet Sauvignon a ich potenciálne využite v kozmetických prípravkoch
    Ondrová Nikola ; 040200  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 17.06.2019 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=125756
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  9. Analýza antioxidačného potenciálu a biologicky aktívnych látok škoricového oleja
    Smorádková Kristína ; 040200  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 19.06.2019 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136070
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Štúdium využitia vedľajších produktov spracovania rastlinnej biomasy pre účely biopalív
    Ondriašová Zuzana ; 040200  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 17.06.2019 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=125755
    bakalárska práca
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.