Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu99715 ddp^"
  1. Modifikácia pomarančovej vlákniny a jej využitie v cereálnej technológii
    Nagyová Veronika ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169635
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Vplyv fermentácie pšeničných otrúb na kvalitatívne vlastnosti cereálnych výrobkov
    Odranová Simona ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163673
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Využitie vedľajších produktov z lisovania makového oleja v cereálnych výrobkoch
    Ivanová Mária ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 31.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169629
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  4. Využitie pšeničných otrúb v pekárskej technológii
    Križanová Nikoleta ; 040250  Lauková Michaela ; 044250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 23.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150758
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Inkorporácia prášku z jedlých cvrčkov do cereálnych výrobkov
    Nováková Ľubomíra ; 040250  Lauková Michaela ; 044250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 23.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150833
    diplomová práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.