Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stus21683 ddz^"
  1. Modelovanie technologických prestávok po mokrých procesoch
    Šmotlák Marcel ; V270  Makýš Peter (škol.) ; V270
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2014
    SVF ; 26.08.2014 ; 678
    technológia stavieb Building Technology moisture technological lag technologická prestávka
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=78551
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  2. Úloha vody v poréznych štruktúrach : dát. obhaj. 28.8.2012, č. ved. odb. 5-2-48
    Fidríková Danica  Kubičár Ľudovít (škol.)
    Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2012
    FEI ; . - 147 s
    Physical Engineering moisture termofyzikálne parametre
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=73484
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FEI1000
    kniha

    kniha

  3. Určovanie parametrov prenosu vody v stavebných materiáloch metódou TDR : Dizertačná práca
    Holúbek Matúš  Matiašovský Peter (škol.)
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2012
    SVF ; . - 124 s
    teória a konštrukcie pozemných stavieb moisture calibration curve building materials stavebné materiály kalibračná krivka
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=55293
    dizertačná práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SVF0100
    kniha

    kniha

  4. Ošetrovanie plošných betónových konštrukcií proti strate vlhkosti : Dizertačná práca
    Briatka Peter ; V270  Makýš Peter (škol.) ; V270
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2011 . - 183 s
    technológia stavieb Building Technology light-weight aggregate curing volume changes hydration concrete moisture ľahké kamenivo ošetrovanie objemové zmeny hydratácia betón
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=75788
    dizertačná práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SVF0100
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.