Výsledky vyhľadávania

  1. Monitoring of the Apple Ferment Parameters / aut. Matúš Čierny, Oliver Macho, Ľudmila Gabrišová, Roman Fekete
    Čierny Matúš ; 020040  Macho Oliver ; 020040 Gabrišová Ľudmila ; 020040 Fekete Roman ; 020040
    Strojnícky časopis = Journal of Mechanical engineering / . Roč. 70, č. 2 (2020), s. 49-54
    fermentácia fermentation
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Biogas stations on examples from the regions of western Slovakia / aut. František Janíček, Milan Perný, Vladimír Šály, Jana Némethová
    Janíček František ; 032000  Perný Milan ; 032000 Šály Vladimír ; 032000 Némethová Jana
    Power engineering 2018. Renewable Energy Sources 2018 : . S. 25-30
    renewable energy sources biomass fermentation gasification anaerobic digestion waste recovery
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  3. Biogas stations in Slovakia - Current state / aut. František Janíček, Milan Perný, Vladimír Šály, Jana Némethová
    Janíček František ; 032000  Perný Milan ; 032000 Šály Vladimír ; 032000 Némethová Jana
    Transactions on Electrical Engineering . Vol. 7, No. 4 (2018), s. 79-85
    renewable energy sources biomass fermentation gasification anaerobic digestion waste recovery
    http://www.transoneleng.org/2018/20184b.pdf
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. The Influence of Mashing, Fermentation Conditions and Yeast Strains on Beer Parameters / aut. Júlia Čaplová, Daniela Šmogrovičová
    Čaplová Júlia ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000
    44th Annual Conference on Yeast, May 2-5 2017, Smolenice, Slovakia : . S. 40
    beer mashing fermentation yeasts
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    článok

    článok

  5. Nonwheat cereal-fermented-derived products / aut. Zuzana Ciesarová, Lucia Mikušová, Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
    Ciesarová Zuzana  Mikušová Lucia Magala Michal ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250
    Fermented Foods in Health and Disease Prevention / . S. 417-432, [1,118 AH]
    fermentation nonwheat cereals
    kapitola(článok) z dokumentu
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Fermented Cereal Products / aut. Zlatica Kohajdová
    Kohajdová Zlatica ; 040250 
    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering. Food and Beverages Industry / . S. 91-117 [2,144 AH]
    cereals fermentation lactic acid bacteria
    článok zo zborníka
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Ako ovplyvňujú prídavky bylín antioxidačné vlastnosti medoviny / aut. Ildikó Bénes, Matej Hodoško, Daniela Šmogrovičová
    Bénes Ildikó ; 044310  Hodoško Matej ; 044310 Šmogrovičová Daniela ; 044310
    Laboralim 2015 : . S. 32-35
    mead fermentation Saccharomyces cerevisiae antioxidant activity
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  8. Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Magala Michal ; 044250  Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
    Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
    citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  9. Food allergy and intolerance / aut. Monika Petruláková, Ľubomír Valík
    Petruláková Monika ; 043360  Valík Ľubomír ; 043360
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 8, no. 1 (2015), s. 44-51
    food allergy food intolerance allergens lactic acid bacteria fermentation
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Fermentation process and its influence on primary wine aroma profile from the view of two-dimensional gas chromatography / aut. Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Radka Petríková, Ivan Špánik
    Makyšová Katarína ; 041180  Furdíková Katarína ; 044310 Petríková Radka ; 044310 Špánik Ivan ; 041180
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 128-131
    fermentation GCxGC primary wine aroma
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok