Výsledky vyhľadávania
- Analýza nutrične významných parametrov v šalátoch s obsahom treskovitých rýb / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati, Andrea Borchová, Tereza Hanusková
Staruch Ladislav ; 044250 Mati Marcel ; 044250 Borchová Andrea ; 044250 Hanusková Terézia ; 044250
Hygiena alimentorum XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso : . S. 273-276
ryby výživa mastné kyseliny bielkoviny analýza
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Sledovanie kvalitatívnych parametrov sušených mias typu jerky - obsah bielkovín
Staruch Ladislav ; C4250 Hanusková Terézia ; C4250 Hanusková Tereza
Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, 2. a 3. října 2013, Brno [elektronický zdroj] . s.CD-ROM, 247-250
bielkoviny mäsové výrobky jerky sušené mäso
článok zo zborníka
BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Charakterizácia vybraných odrôd pšenice letnej pre účely chlebopekárskeho využitia
Kozáková Renáta ; C3360 Duchoňová Lenka Šturdík Ernest ; C3360
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.92
pšenica letná vláknina rezistentný škrob bielkoviny chlieb
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Molekulové aspekty aktivácie metabolizmu pri klíčení vláknitých húb
Krupková Lenka ; C3260 Kaliňáková Barbora ; C3260 Olejníková Petra ; C3260 Hudecová Daniela ; C3260
Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010 . s.190
klíčenie Trichoderma viridae bielkoviny
článok zo zborníka
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka