Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stus31205 dbp^"
  1. Kvantifikácia mikroštruktúry PM nástrojovej ocele
    Palúch Ondrej ; M  Jurči Peter (škol.) ; M1000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UMAT, 2014
    MTF ; 30.06.2014 ; 665 . - 52s CD
    Materials Engineering Vanadis 6 heat treatment powder metallurgy tepelné spracovanie prášková metalurgia
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=96653
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  2. Analýza mikroštruktúry a mechanických vlastností ocele
    Furik Štefan ; M  Hazlinger Marián (škol.) ; M1000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UBEI, 2014
    MTF ; 23.06.2014 ; 171 . - 67s CD
    kvalita produkcie Production Quality heat treatment microstructure mikroštruktúra tepelné spracovanie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=112211
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  3. Aktuálne trendy v oblasti zvyšovania životnosti kovacích zápustiek
    Masaryková Radka ; M  Kapustová Mária (škol.) ; M3000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UVTE, 2012 . - 58s CD ROM
    výrobné technológie Production Technologies heat treatment wear-out lifetime tepelné spracovanie životnosť kovacie zápustky opotrebenie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=71109
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  4. Výroba výparníka ako časti energetického zariadenia na výrobu pary
    Mišková Iveta ; J  Emmer Štefan (škol.) ; J280
    Bratislava : STU v Bratislave SjF, 2011
    energetické strojárstvo Power machinery welding heat treatment tepelné spracovanie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=51159
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF1000
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.