Výsledky vyhľadávania
- Poznatky z vplyvu tepelného opracovania bravčového mäsa pre potreby spoločného stravovania
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Maso . Roč. 25, č. 5 (2014), s. 27-32
bravčové mäso hovädzie mäso hydinové mäso chemické zloženie tepelné opracovanie
článok z periodika
BDE - 12/Odborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch - Minerálne vody Dudiniec, Santovky a Slatiny
Bačová Natália Božíková Jarmila ; V280 Michalko Juraj
Nové výzvy v oblasti ochrany vôd : . S. 79-86
chemical composition chemické zloženie mineral water minerálne vody
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách - Jerky – nutrične cenený zdroj bielkovín / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
Staruch Ladislav ; C4250 Mati Marcel ; C4250
Zpravodaj českého zvazu chovatelů masného skotu . Roč. 21, č. 4 (2014), s. 46-49
hovädzie mäso chemické zloženie tepelné opracovanie
článok z periodika
GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií - Mineral waters in Slovakia - Evaluation of chemical composition stability using both historical records and the most recent data
Božíková Jarmila ; V280 Kordík Jozef Slaninka Igor Malík Peter Liščák Pavel Bodiš Dušan Panák Daniel Marcin Daniel
Journal of Geochemical Exploration . Vol.107, No. 3 (2010), s.382-390
chemical composition chemické zloženie mineral water minerálne vody stabilita stability
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch