Výsledky vyhľadávania

  1. Poznatky z vplyvu tepelného opracovania bravčového mäsa pre potreby spoločného stravovania
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Maso . Roč. 25, č. 5 (2014), s. 27-32
    bravčové mäso hovädzie mäso hydinové mäso chemické zloženie tepelné opracovanie
    článok z periodika
    BDE - 12/Odborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  2. Minerálne vody Dudiniec, Santovky a Slatiny
    Bačová Natália  Božíková Jarmila ; V280 Michalko Juraj
    Nové výzvy v oblasti ochrany vôd : . S. 79-86
    chemical composition chemické zloženie mineral water minerálne vody
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  3. Jerky – nutrične cenený zdroj bielkovín / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Zpravodaj českého zvazu chovatelů masného skotu . Roč. 21, č. 4 (2014), s. 46-49
    hovädzie mäso chemické zloženie tepelné opracovanie
    článok z periodika
    GII - Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    článok

    článok

  4. Mineral waters in Slovakia - Evaluation of chemical composition stability using both historical records and the most recent data
    Božíková Jarmila ; V280  Kordík Jozef Slaninka Igor Malík Peter Liščák Pavel Bodiš Dušan Panák Daniel Marcin Daniel
    Journal of Geochemical Exploration . Vol.107, No. 3 (2010), s.382-390
    chemical composition chemické zloženie mineral water minerálne vody stabilita stability
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok