Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stus4009 dbp^"
  1. Degradácia mikroštruktúry intermetalickej zliatiny na báze TiAl v priebehu creepu
    Gábor Attila ; M  Staneková Hana (škol.) ; M1000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UMAT, 2012 . - 42s CD ROM
    materiálové inžinierstvo Materials Engineering creep titanium titán
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=74927
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  2. Použitie moderných žiarupevných materiálov pri konštrukcii nadkritických kotlov
    Drgoňa Pavol ; J  Švec Pavol (škol.) ; J280
    Bratislava : STU v Bratislave SjF, 2011
    energetické strojárstvo Power machinery creep žiarupevné materiály
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=51193
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF1000
    kniha

    kniha

  3. Vplyv vrubu na degradáciu mikroštruktúry niklovej monokryštalickej superzliatiny v priebehu creepu
    Dedinský Ján ; J  Gebura Marek (škol.) ; M130
    Bratislava : STU v Bratislave SjF, 2010
    výrobné systémy a manažérstvo kvality Production Systems and Quality Management mechanické vlastnosti mechanical properties creep
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=73965
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SJF1000
    kniha

    kniha

  4. Výskum a vývoj žiarupevných ocelí novej generácie pre použitie pri ultrasuperkritických parametroch = Investigation and development resistance steels new generation for application at ultra super critical parameters : Bakalárska práca
    Zmeková Lenka ; M1000  Holý P. (xxx)
    Trnava : STU v Bratislave MTF UMAT KMI, 2007 . - 73 s 1 CD-ROM
    creep žiarupevnosť termomechanické spracovanie
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.