Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_cat 0014687 xcla^"
  1. Evaluation of Service Quality in Brewery Using Importance-Performance Analysis / aut. Manuela Ingaldi, Katarína Lestyánszka Škůrková
    Ingaldi Manuela  Lestyánszka Škůrková Katarína ; 064000
    Acta technologica agriculturae [elektronický zdroj] . Vol. 19, iss. 1 (2016), online, s. 24-28
    improvement quality
    http://www.degruyter.com/view/j/ata.2016.19.issue-1/ata-2016-0005/ata-2016-0005.xml
    https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85017898472&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=evaluation+of+service+quality+in+brewery&st2=&sid=E67397AFA55102828A791179BDC413C0.wsnAw8kcdt7IPYLO0V48gA%3a10&sot=b&sdt=b&sl=55&s=TITLE-ABS-KEY%28evaluation+of+service+quality+in+brewery%29&relpos=0&citeCnt=0&searchTerm=
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Environmental management in polish companies
    Ingaldi Manuela  Lestyánszka Škůrková Katarína ; M5000
    Manažérstvo životného prostredia 2013 : . s.16-19
    environment waste waste management
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Cutting process capability study
    Lestyánszka Škůrková Katarína ; M4000  Žarnovský Jozef
    Acta technologica agriculturae [elektronický zdroj] . Roč. 16, č. 3 (2013), s.online, 76-79s.
    control charts process stability
    http://www.fem.uniag.sk/acta/sk/14/uvod/obsah/2013/3/
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.