Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_cat 0024485 xcla^"
  1. Effect of Indigenous S. cerevisiae Strains on Higher Alcohols, Volatile Acids, and Esters in Wine / aut. Katarina Furdikova, Katarina Makysova, Ivan Spanik
    Furdíková Katarína ; 044000  Makyšová Katarína ; 041000 Špánik Ivan ; 041000
    PRAGUE CZECH ACADEMY AGRICULTURAL SCIENCES 2017
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 35, iss. 2 (2017), s. 131-142
    CHROMATOGRAPHY-MASS-SPECTROMETRY * GAS-CHROMATOGRAPHY * SACCHAROMYCES-CEREVISIAE * AROMA * ACETATE * YEASTS
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000400934000005
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.