Výsledky vyhľadávania
- Effect of Indigenous S. cerevisiae Strains on Higher Alcohols, Volatile Acids, and Esters in Wine / aut. Katarina Furdikova, Katarina Makysova, Ivan Spanik
Furdíková Katarína ; 044000 Makyšová Katarína ; 041000 Špánik Ivan ; 041000
PRAGUE CZECH ACADEMY AGRICULTURAL SCIENCES 2017
Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 35, iss. 2 (2017), s. 131-142
CHROMATOGRAPHY-MASS-SPECTROMETRY * GAS-CHROMATOGRAPHY * SACCHAROMYCES-CEREVISIAE * AROMA * ACETATE * YEASTS
http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000400934000005
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu