Výsledky vyhľadávania
- Hodnotenie potravín s potenciálne zdraviu prospešným účinkom
Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.18-23
funkčné potraviny hodnotenie zdraviu prospešný klinické štúdie
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Selekcia baktérií mliečneho kysnutia a kvasiniek za účelom zlepšenia technologických vlastností kvasov
Medveďová Alžbeta ; C3360 Gereková Petra Kluková Ľudmila ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.80-88
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Využitie cereálií, pseudocereálií a strukovín pre vývoj nových probiotických potravín
Kocková Monika ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.56-62
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Inovácia pekárskych výrobkov pre účely prevencie obezity
Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Saxa Vojtech Šturdík Ernest ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.44-55
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Nutraceutiká s obsahom betaglukánov a flavonoidov
Porubiak Michal ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.32-43
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Funkčné potraviny vo výžive
Mošovská Silvia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.5-9
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Fermentácia cereálnej matrice vybranými laktobacilmi
Pelikánová Jana ; C3360 Liptáková Denisa ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.69-79
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Inovačné trendy v pekárstve
Žitný Boris Šturdík Ernest ; C3360
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.24-31
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Možnosti zvýšenia zdravotného úžitku pekárskych výrobkov
Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Žofajová Lívia Mikuš Ľubomír
Výskum, vývoj, výroba a hodnotenie zdraviu prospešných potravín a nutraceutík : . s.63-68
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka