Výsledky vyhľadávania
- Development of new cereal-, pseudocereal-, and cereal-leguminous-based probiotic foods
Kocková Monika ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360
Czech Journal of Food Sciences . Vol. 32, iss. 4 (2014), s. 391-397
lactose intolerance milk allergy predictive microbiology Lactobacillus rhamnosus GG fermentation
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Prevalence and growth dynamics of enterotoxinogenic Staphylococcus aureus isolates in Slovakian dairy products
Medveďová Alžbeta ; C3360 Studeničová Adriana ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Horváthová Zuzana
Czech Journal of Food Sciences . Vol. 32, iss. 4 (2014), s. 337-341
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu