Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_cat stu298254 xcla^"
  1. Development of new cereal-, pseudocereal-, and cereal-leguminous-based probiotic foods
    Kocková Monika ; C3360  Valík Ľubomír ; C3360
    Czech Journal of Food Sciences . Vol. 32, iss. 4 (2014), s. 391-397
    lactose intolerance milk allergy predictive microbiology Lactobacillus rhamnosus GG fermentation
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Prevalence and growth dynamics of enterotoxinogenic Staphylococcus aureus isolates in Slovakian dairy products
    Medveďová Alžbeta ; C3360  Studeničová Adriana ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Horváthová Zuzana
    Czech Journal of Food Sciences . Vol. 32, iss. 4 (2014), s. 337-341
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.