Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_cat stu81886 xcla^"
  1. Porovnanie spalného tepla vybraných materiálov používaných pri výrobe čalúnnických výrobkov
    Orémusová Emília 
    Požární ochrana 2003 : . s.301-309
    článok zo zborníka
    (1) - xxxx
    článok

    článok

  2. Stanovenie vplyvu vlhkosti, výšky vrstvy usadeného prachu a náklonu vzorky prachu z DTD, buka a smreka na lineárnu rýchlosť šírenia plameňa v atmosfére čistého kyslíka
    Slosiarik Ján 
    Požární ochrana 2003 : . s.390-399
    článok zo zborníka
    (2) - príručka
    (1) - dizertačná práca
    článok

    článok

  3. Porovnanie výkonnosti malých hasiacich zariadení
    Krakovský Alexander 
    Požární ochrana 2003 : . s.235-240
    článok zo zborníka
    (1) - príručka
    článok

    článok

  4. Komplexná ochrana smrekového dreva
    Osvald Anton 
    Požární ochrana 2003 : . s.312-321
    článok zo zborníka
    (1) - príručka
    článok

    článok

  5. Náhrady freónových technológií
    Tureková Ivana ; M5000 
    Požární ochrana 2003 : . s.483-491
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Fire lifts in the highest buildings in Bratislava and their interpretation in term of fire intervention
    Olbřímek Juraj ; V180 
    Požární ochrana 2003 : . S. 275-287
    safety in case of fire fire lift
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Normalizace v oblasti testování střešních plášťů na účinky pozárů / aut. Miroslava Netopilová
    Netopilová Miroslava 
    Požární ochrana 2003 : . S. 267-274
    článok zo zborníka
    (1) - článok
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.