Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 551  
Váš dotaz: Autor osobné meno = "Čertík Milan"
  1. The effect of Cu(II) ion on antioxidant and DNA-binding mechanism of baicalein and scutellarein: Spectroscopic, theoretical, and molecular docking study / aut. Miriama Malček Šimunková, Marek Štekláč, Renáta Raptová, Peter Gajdoš, Milan Čertík, Michal Malček
    Malček Šimunková Miriama ; 045210  Štekláč Marek ; 045280 Raptová Renáta Gajdoš Peter ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Malček Michal ; 045210
    Applied organometallic chemistry . Vol. 38, iss. 4 (2024), s. [1-20], art. no. e7390
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/aoc.7390
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Is fermentation a good option for mitigating acrylamide in legumes? / aut. Zuzana Ciesarová, Kristína Kukurová, Milan Čertík, Tatiana Klempová, Viera Jelemenská, Veronika Vávrová
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Čertík Milan ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Jelemenská Viera Vávrová Veronika
    9th International Conference on chemical reactions in foods (CRF 2023) : . S. 36-36
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Challenges of punicic acid production in Yarrowia lipolytica / aut. Peter Gajdoš, Veronika Urbaníková, Roman Holič, Milan Čertík
    Gajdoš Peter ; 044000  Urbaníková Veronika ; 044000 Holič Roman Čertík Milan ; 044000
    47th Annual Conference on Yeasts : . S. 33-33
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. The valorization of spent coffee grounds – biotechnology vs. organic catalysis / aut. Tatiana Klempová, Michaela Kuzmiaková, Miroslava Mališová, Michal Horňáček, Milan Čertík
    Klempová Tatiana ; 044000  Kuzmiaková Michaela ; 040000 Mališová Miroslava ; 048130 Horňáček Michal ; 048130 Čertík Milan ; 044000
    17th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology : . S. 16-16
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Construction of Yarrowia lipolytica strains for biosynthesis of conjugated trienoic fatty acids / aut. Milan Čertík, Veronika Urbaníková, Simona Vevericová, Roman Holič, Peter Gajdoš
    Čertík Milan ; 044000  Urbaníková Veronika ; 044000 Vevericová Simona ; 044000 Holič Roman Gajdoš Peter ; 044000
    37th International Specialized Symposium on Yeasts . S. 13-13
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Biosynthesis of insect hormone precursors by recombinant yeasts / aut. Milan Čertík, Jaroslav Hambalko, Jean-Marc Nicaud, Iva Pichová, Peter Gajdoš
    Čertík Milan ; 044000  Hambalko Jaroslav Nicaud Jean-Marc Pichová Iva Gajdoš Peter ; 044000
    17th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology : . S. 10-10
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín / aut. Slavomír Marcinčák, Boris Semjon, Martin Bartkovský, Dana Marcinčáková, Tatiana Klempová, Milan Čertík, Jozef Nagy
    Marcinčák Slavomír  Semjon Boris Bartkovský Martin Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Nagy Jozef
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 208-212
    článok z periodika
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Produkcia dlhoreťazcových alkoholov reduktázami zapojenými do biosyntézy feromónov čmeľov v Yarrovian lipolytica / aut. Jaroslav Hambalko, Peter Gajdoš, Milan Čertík
    Hambalko Jaroslav  Gajdoš Peter ; 044000 Čertík Milan ; 044000
    BeeConnected Olomouc 2023 . S. 22-22
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Effects of Biofermented Feed on Zophobas morio: Growth Ability, Fatty Acid Profile, and Bioactive Properties / aut. Jana Čaloudová, Kateřina Křištofová, Matej Pospiech, Tatiana Klempová, Ondrej Slaný, Milan Čertík, Slavomír Marcinčák, Andrej Makiš, Zdenka Javůrková, Martina Pečová, Michaela Zlámalová, Lucie Vrbíčková, Bohuslava Tremlová
    Čaloudová Jana  Křištofová Kateřina Pospiech Matej Klempová Tatiana ; 044000 Slaný Ondrej Čertík Milan ; 044000 Marcinčák Slavomír Makiš Andrej Javůrková Zdenka Pečová Martina Zlámalová Michaela Vrbíčková Lucie Tremlová Bohuslava
    Sustainability . Vol. 15, iss. 12 (2023), s. [1-14], art. no. 9709
    https://www.mdpi.com/2071-1050/15/12/9709
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Fungal solid-state fermentation as a way for waste processing into food/feed supplement / aut. Tatiana Klempová, Ondrej Slaný, Milan Čertík
    Klempová Tatiana ; 044000  Slaný Ondrej Čertík Milan ; 044000
    The EuroBiotech Journal . Vol. 7, iss. 1 (2023), s. 28-28
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.